Четирима представителя на Сдружение „Клъстер иновативни решения за здраве“ взеха участие в Изложение за потребителска електротехника (Consumer Electronics Show), което се проведе в Лас Вегас, Съединени Американски Щати

Изложението за Потребителска Електротехника е едно от най-големите и популярни международни събития в тази сфера. На него взеха участие представители на световни технологични компании, които запознаха широката аудитория с разработените от тях технологични и иновативни продукти.  Множество нови технологии и иновации бяха представени и от малкия и среден бизнес, както и от Startup компании. Според официални данни, на изложението участие са взели над 600 световни фирми и то е било посетено от над 175 000 души от цял свят, от които 6365 – представители на международни медии.

Участието на представителите на Сдружение „Клъстер иновативни решения за здраве“ в Изложението за Потребителска Електротехника се характеризира с изключителна полезност. Представените на събитието иновации и технологии дадоха ясна представа на членовете на Сдружението за видовете технологии и иновации, които ще навлязат в обикновения начин на живот на всички хора през предстоящите години.